Meer resultaten voor saffraan kwekerij

saffraan kwekerij
Over ons/ About us Belgische Saffraan.
vroeg ons samen met 3 collegas uit verschillende disciplines een prototype te ontwerpen om de HIB-wedstrijd Belgian Beauty 2015 op gang te trappen.Koningin Mathilde was op de prijsuitreiking en kreeg van ons een gesaffraneerde tricolore mee: een potje pure saffraan, de Saffrocaat classic en een chocolade versie.
plateaulift
Moerbeekse kweekt escargots en saffraan Moerbeke-Waas Het Nieuwsblad.
Reggie Suy van restaurant t Polderhuis gaat aan de slag met de producten van de Meetjeshoeve en maakt een soepje van escargots en saffraan. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen in de kwekerij, waar ook honing wordt geteeld. Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad van vrijdag 04 juli.
www.herstelbar.be
In Morkhoven groeit Belgische saffraan Made in Kempen.
Marc en Linda verkopen hun saffraan via de BB en via hun website naar particulieren, restaurants en winkels. Ze zijn nog op zoek naar mensen om mee samen te werken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor hun saffraan. Bedrijven: Belgische Saffraan.
www.papillesdetendues.com
Belgische Saffraan Pure saffraan, organisch geteeld in de Antwerpse Kempen.
Recept van POMPOENSOEP met sinaasappel en Belgische Saffraan. 01/11/2016 Comments Off on Recept van POMPOENSOEP met sinaasappel en Belgische Saffraan. POMPOEN-SINAASAPPEL-SAFFRAANSOEP met Belgische Saffraan 2 bio ui in stukjes 2 tenen knoflook 1 cm verse gemberwortel, klein gesneden 1 kleine Continue reading.
zoutelande zeeland
Bezoek/ Visite Belgische Saffraan.
Belgische Saffraan als ambassadeur voor Toerisme Vlaanderen in de Kempen. SFFRN London Dry gin review door In to Gin. Belgische Saffraan in Vers van t Veld Agnes Goyvaerts en Heikki Verdurme. Benefietactie Bouwen voor NEPAL: zondag 25/06/2017. Belgische Saffraan het jaar rond trailer.
Autolening
Home Saffraan.nl.
Saffraan kwaliteit en prijs. Bij saffraan.nl ben je gegarandeerd van de allerbeste saffraan, die wij rechtstreeks uit Iran importeren. Saffraan is niet alleen één van Irans voornaamste exportproducten, Iran is met een productie van ruim 90% van alle saffraan wereldwijd s werelds grootste exportland op dit gebied.
Tussen de 30 en 40.000 euro voor één kilo saffraan: oogstseizoen van start in Morkhoven Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Belangrijke tips rond saffraan. Een fiere Marc: Onze belangrijkste raad: koop nooit gemalen saffraan want daar wordt van alles bij gedaan, zoals gemalen baksteen bijvoorbeeld. Goudsbloem wordt ook gebruikt, zo ook pluizen van maïs. De beste manier om te testen of het echte saffraan is, is je vingers nat maken en dan over het draadje wrijven.
Saffron and more.
Onze kwekerij houdt zich voornamelijk bezig met het kweken en de verkoop van Crocus Sativus, de crocus die nodig is voor de teelt van saffraan, de duurste specerij ter wereld. Wij kweken onze bollen op een duurzame manier en zijn constant op zoek naar manieren om dit nog natuurlijker te kunnen doen.
Uitstaptip: 5 bijzondere boerderijen Doe-tips Veldverkenners.
In Langdorp en Moerbeke-Waas bijvoorbeeld. De kwekerij in Langdorp heet Het Slakkenhof en is een van de oudsten in België. Het bedrijf is te bezoeken van mei tot eind oktober na afspraak in groep. Nadien kan van de slakken geproefd worden in de degustatieruimte en kunnen producten gekocht worden in de winkel. Adres: Het Slakkenhof, Vennestraat 80, 3201 Langdorp. Meer info: 0473 39 36 45, www.slakkenhof.be. De boerderij in Moerbeke-Waas heet De Meetjeshoeve en is een specialleke. Behalve slakken wordt er saffraan geteeld.

Contacteer ons