Meer resultaten voor saffraan restaurant antwerpen

saffraan restaurant antwerpen
Openingsuren Saffraan in Geuzenstraat 15 te 2000 Antwerpen Restaurants openingsuren.info.
Categorie: Restaurants Restaurants Antwerpen. Omschrijving: De openingsuren van Saffraan Geuzenstraat 15 in Antwerpen. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Saffraan. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.
SEO Page Optimizer France
Zafraan Bistro Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Familierestaurants in Antwerpen. Plaatsen Antwerpen Restaurant Diner Zafraan Bistro. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 24 januari om 924.: Nieuwe menu's' in de maak, de nieuwe ideeën vliegen hier in het rond, stay tuned!
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Saffraan GESLOTEN Indisch Geuzenstraat 15, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Getoond in 5 Restaurants in Antwerpen, Aziatische keuken in Antwerpen, Asian Food in Antwerp, De beste restaurants van Antwerpen, Best restaurants in Antwerp. De beste Indiër van de Stad! Eigenaar Mashuk komt uit Bangladesh en begon deze zaak in 2008! In India is het normaal dat je geen voorgerecht of hoofdgerecht neemt maar dat je eet volgens de Thali, wat letterlijk betekent dat je een metalen schaal krijgt met kleine potjes in waar je samen uit moet eten! De bedoeling van de Indische keuken is dus om samen te delen en van elkaar te proeven! Restaurant Saffraan is een ware ontdekkingsreis op Indisch vlak en neemt je mee met de smaken van yoghurt, koriander, tikka massala, tandoori, curry, lams, kokos, rozijnen en natuurlijk niet te vergeten Saffraan!
Lening simulatie
Saffraan, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
een saffraan kleurig gebouw toont een iets of wat classe schiijn. Openingstijden restaurant Gesloten. Geuzenstraat, Antwerpen, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit een Aziatisch restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt?
Saffraan Antwerpen.
Rating: 4.1 op 5 19 stemmen. Saffraan is een Indisch restaurant op het Zuid in Antwerpen. Er worden veel pikante Indische kruiden gebruikt door de chef, maar hij houdt er wel rekening mee dat we Belgen zijn en het niet gewoon zijn om zo pikant te eten.
Saffraan closed Indisch restaurants Antwerpen Geuzenstraat Antwerpen 2000.
ANTWERPEN Zaterdag en Zondag Markt. Het Eilandje MAS. Mode Museum MOMU. Wijnegem Shopping Center. Rivierenhof Park Deurne. Stuur naar een vriend. Gegeten bij Saffraan closed? Graag uw reactie! Enkel voor ingeschreven gebruikers. Nog geen lid? Klik hier om in te schrijven. 2011 AntwerpenRestaurants.be Copyright Policy. All rights reserved. Home Contact Restaurant aanmelden Disclaimer.
Zafraan, Borgerhout Antwerpen Tel: 033448. Restaurants goudengids.be.
Een recensie schrijven? Plantin en Moretuslei 154, 2140 Borgerhout Antwerpen. 03 344 80 03. Andere interessante bedrijven in de buurt. Generaal Capiaumontstraat 2, 2600 Berchem Antwerpen. Jezusstraat 19, 2000 Antwerpen. Hopland 2, 2000 Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
Saffraan Indisch restaurant Geuzenstraat 15 Antwerpen restorant.be.

Contacteer ons