Op zoek naar saffraan antwerpen?

saffraan antwerpen
Openingsuren Saffraan in Geuzenstraat 15 te 2000 Antwerpen Restaurants openingsuren.info.
Categorie: Restaurants Restaurants Antwerpen. Omschrijving: De openingsuren van Saffraan Geuzenstraat 15 in Antwerpen. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Saffraan. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Saffraan, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Blijf op de hoogte! Ontvang de laatste updates over restaurants en meer in Antwerpen. 23 augustus 2012 beoordeeld. Saffraan bezocht op maandagavond, we hadden een tafeltje in de tuin wat veel gezelliger was dan in het restaurant zelf wat best een opfrisbeurt kan gebruiken.
geld lenen
Saffraan Antwerpen.
Rating: 4.1 op 5 19 stemmen. Saffraan is een Indisch restaurant op het Zuid in Antwerpen. Er worden veel pikante Indische kruiden gebruikt door de chef, maar hij houdt er wel rekening mee dat we Belgen zijn en het niet gewoon zijn om zo pikant te eten.
garagepoorten
Zafraan Bistro Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Als wij weer in Antwerpen zijn dineren we zeker weer hier. De pasta met pesto kip een aanrader en de creambrule wat was di e lekkerrr Keep up the good work. groetjes dames Uit Amsterdam Meer weergeven. 21 februari 2018.
Saffraan closed Indisch restaurants Antwerpen Geuzenstraat Antwerpen 2000.
Mijn online visitekaart Print. Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. China Town Antwerpen. ANTWERPEN Zaterdag en Zondag Markt. Het Eilandje MAS. Mode Museum MOMU. Wijnegem Shopping Center. Rivierenhof Park Deurne. Stuur naar een vriend. Gegeten bij Saffraan closed? Graag uw reactie!
Echtpaar kweekt saffraan in Borgerhout Borgerhout Gazet van Antwerpen.
26/10/2015 om 2207: Bron: ATV. Borgerhout Ook in de provincie Antwerpen wordt er saffraan geteeld. Het traditionele ingrediƫnt van rijstpap wordt gemaakt van de stampers van krokussen, en op deze zonnige herfstdagen bloeien die volop. Drukke tijden dus voor een ondernemend echtpaar uit Borgerhout dat drie jaar geleden startte met het kweken van saffraan.
Saffraan Indisch restaurant Geuzenstraat 15 Antwerpen restorant.be.

Contacteer ons