Meer resultaten voor restaurant saffraan utrecht

restaurant saffraan utrecht
Restaurant Saffraan, Utrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Utrecht. Restaurants in de buurt van Restaurant Saffraan. Populaire keukens in Utrecht. Café restaurants in Utrecht. Fastfood restaurants in Utrecht. Frans restaurants in Utrecht. Glutenvrije restaurants in Utrecht. Italiaans restaurants in Utrecht. Mediterraan restaurants in Utrecht. Pizzeria restaurants in Utrecht.
auto lening
Home.
Bank
Restaurant Saffraan in Utrecht Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Utrecht /. Restaurant Restaurant Saffraan in Utrecht. Oudegracht aan de Werf 146 3511 AL Utrecht Nederland Plan. Aan het water. Gemiddelde prijs 32.
Boxsprings
Saffraan in Utrecht Eet.nu.
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt. op 19 november 2017. op 17 februari 2015. Op Valentijnsavond hebben mijn vriend en ik gegeten bij restaurant Saffraan in Utrecht. Wij verheugden ons op een heerlijk, uitgebreid Arabisch diner.
Home De Saffraan.
Vanuit Utrecht A28. Afslag Amersfoort/Hoevelaken, onderaan de afrit links. U rijdt op de Hogeweg. De Hogeweg blijven volgen totdat u de Stadsring opkomt. De Stadsring blijven volgen. Onder het viaduct de afslag naar rechts nemen; op de rotonde rechts. Aan het eind van de Eemlaan aan de rechter kant bevindt zich de ingang van de parkeergarage Eemplein. Tel: 033 4481753. Restaurant de Saffraan.
Restaurant Saffraan.
De gerechten bij Restaurant Saffraan komen uit zowel Noord-Afrika als uit Turkije, Syrië, Libanon, Irak en Iran. Alles is huisgemaakt door de koks. Geniet van heerlijke traditionele gerechten uit de Oosterse keuken. Betaald parkeren in de omgeving. Maandag t/m zaterdag: 1630: 2200: uur. Zondag: 1600: 2130: uur. Meer in deze prijscategorie. Meer in Utrecht.

Contacteer ons