Zoeken naar saffraan eindhoven

saffraan eindhoven
Saffraan in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Saffraan in Eindhoven. Beleef een culinaire reis door het oude Perzië. Afhaal en bezorg. 88, 7 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 7 positieve stemmen 0 negatieve stemmen.
belfius autolening simulatie
Saffraan Restaurant Afghaans en Perzisch.
Het decor is modern net zoals de presentatie van het eten. We hebben er met z'n' vieren echt zitten smullen en kan dit voor liefhebbers van buitelands eten met plezier aanraden.' Bezoek ons ook op Flickr voor alle recente foto's.' Maak een reservering bij Saffraan.
houten bijgebouwen
Saffraan Restaurant, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Piet Hein Eek. Alle restaurants in Eindhoven. Restaurants in de buurt van Saffraan Restaurant. Populaire keukens in Eindhoven. Café restaurants in Eindhoven. Frans restaurants in Eindhoven. Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. Japans restaurants in Eindhoven.
steigerbouw
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
ifta.fr
dinnersite banner.
Openingstijden Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
De vestiging van Pietza die het meest in de buurt ligt van de aan de Tongelresestraat 321 is de Pietza aan de Smalle Haven 2. Meer restaurant in Eindhoven Bedrijven in de buurt van Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
Saffraan indebuurt Eindhoven.
Iraans-Perzisch restaurant en catering. Meest recent over Saffraan. Dit zijn de 14 beste restaurants in Eindhoven, volgens IENS. 15 december 2017. De buurvrouw zegt dit, indebuurt Eindhoven zegt dat Maar wat zegt restaurantsite IENS op basis van een kwart miljoen recensies?

Contacteer ons