Zoeken naar saffraan eindhoven

saffraan eindhoven
Saffraan Restaurant eindhoven in Eindhoven Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Eindhoven /. Restaurant Saffraan Restaurant eindhoven in Eindhoven. Saffraan Restaurant eindhoven. Tongelresestraat 321 5642 NB Eindhoven Nederland Plan. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor. Gemiddelde prijs 24. Over het restaurant Saffraan Restaurant eindhoven. Proef de warme, rijke smaken van de Afghaanse en Perzische keuken.
auto lening
Home Saffraan Restaurant.
Bij Saffraan Restaurant Eindhoven proef en. beleef je in een aangename entourage namelijk al het goede dat Afghanistan en Iran op culinair gebied te bieden hebben. Kortom wilt u gewoon iets anders eten in Eindhoven dan is Saffraan Restaurant een aanrader!
lenen
Saffraan Restaurant, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Piet Hein Eek. Alle restaurants in Eindhoven. Restaurants in de buurt van Saffraan Restaurant. Populaire keukens in Eindhoven. Chinees restaurants in Eindhoven. Frans restaurants in Eindhoven. Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. Japans restaurants in Eindhoven.
Boxsprings
Saffraan in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Saffraan in Eindhoven. Beleef een culinaire reis door het oude Perziƫ. Afhaal en bezorg. 88, 7 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 7 positieve stemmen 0 negatieve stemmen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Openingstijden Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
De vestiging van Pietza die het meest in de buurt ligt van de aan de Tongelresestraat 321 is de Pietza aan de Smalle Haven 2. Meer restaurant in Eindhoven Bedrijven in de buurt van Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
Restaurant Saffraan in Eindhoven.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Saffraan in Eindhoven. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Saffraan. Tongelresestraat 321, 5642 NB Eindhoven. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Saffraan.

Contacteer ons