Resultaten voor saffraan restaurant eindhoven

saffraan restaurant eindhoven
Saffraan restaurant / catering Startpagina Eindhoven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Leuk stukje over Saffraan Catering in Licht op Eindhoven! Saffraan restaurant / catering heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. Voor de vierde keer dit jaar mochten wij weer een warme lunch verzorgen bij @Europoort Rotterdam! Saffraan restaurant / catering heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
www.kantoorvanbreukelen.nl
Saffraan Restaurant Afghaans en Perzisch.
Wij serveren zowel vleesgerechten als heerlijke groente gerechten! Bezoek Saffraan Restaurant en beleef een culinaire reis door het oude Perzië. De mening van recente gasten. klik op de pijltjes rechts of zie www.iens.nl voor meer. De" locatie zelf is smaakvol, strak en sfeervol ingericht.
http://www.slapenenzo.com/
Saffraan Restaurant, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Saffraan Restaurant. Populaire keukens in Eindhoven. Chinees restaurants in Eindhoven. Frans restaurants in Eindhoven. Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. Japans restaurants in Eindhoven. Mediterraan restaurants in Eindhoven. Sushi restaurants in Eindhoven. Veganistische restaurants in Eindhoven.
terras inrichten
Saffraan in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Saffraan in Eindhoven. Beleef een culinaire reis door het oude Perzië. Afhaal en bezorg. 88, 7 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 7 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. In de straat is er genoeg Gratis parkeergelegenheid. Er is een bushalte letterlijk voor de deur. Telefoon 040-8457470 / 06-50742596. E-mail Verstuur een e-mail. Bezorgrestaurants in de buurt van Saffraan. Online eten bestellen. Meer openingstijden Omschrijving. Uniek in Nederland combineert Saffraan Restaurant de Afghaanse en Iraanse keuken waardoor je authentiek kunt genieten van de eeuwen oude Perziche keuken.
badkamerspiegels
Beleef een culinaire reis door het oude Perzië Picture of Saffraan Restaurant, Eindhoven TripAdvisor.
Log in Join. Beleef een culinaire reis door het oude Perzië Picture of Saffraan Restaurant, Eindhoven. North Brabant Province. Saffraan Restaurant Pictures. Photo: Beleef een culinaire reis door het oude Perzië. See all 55 reviews. 119 of 400 Restaurants in Eindhoven.
persoonlijke leningen
Locatie detail Saffraan Restaurant GiftForYou.
Voor de vegetariërs onder ons heb je bovendien keuze uit verrukkelijke groentegerechten. Het interieur is smaakvol, strak en sfeervol. Bezoek je Saffraan Restaurant in Eindhoven, dan beleef je een culinaire reis door het oude Perzië. Kom langs en beleef de sfeer, je wordt gegarandeerd positief verrast!
Openingstijden Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.
De vestiging van Pietza die het meest in de buurt ligt van de aan de Tongelresestraat 321 is de Pietza aan de Smalle Haven 2. Meer restaurant in Eindhoven Bedrijven in de buurt van Saffraan Restaurant Tongelresestraat 321 in Eindhoven.

Contacteer ons